Group Admins

  • Profile picture of warusfel
  • Profile picture of T.

Spat

Public Group active 4 days, 5 hours ago

User group for Spat, panoramix, ToscA , and ADMix

Errors in spat5.spat~

Author 2 Subscribed Users |
Profile photo of Ulf A. S. Holbrook
ulf-a-holbrook

Hey,

I’m getting some error from the spat5.spat~ object when changing panning mode through the “/panning/type $1″ message. See the attached screenshot.

Attachments:
  1. Screen-Shot-2018-10-01-at-18.49.39

    Screen-Shot-2018-10-01-at-18.49.39.png

  2. Screen-Shot-2018-10-01-at-18.49.39

    Screen-Shot-2018-10-01-at-18.49.39.png

October 1, 2018 at 17:52 #27928
Profile photo of T.
T.

Hi Ulf,

Which version of spat are you using ?
Could you provide more details ? A patch ?

Thanks in advance,
T.

October 1, 2018 at 18:02 #27931
Profile photo of Ulf A. S. Holbrook
ulf-a-holbrook

Version 5.0.7 x64mode, 32 bit float.
spat5.spat~ helpfile.

October 1, 2018 at 18:31 #27932
Profile photo of T.
T.

Hum… Strange.
Try sending the “/post/version” message to spat5.spat~
I feel like you’re not using the right version. (at least the error messages should be more verbose, with detailed explanation)

T.

October 1, 2018 at 18:43 #27933
Profile photo of Ulf A. S. Holbrook
ulf-a-holbrook

I’m using Max 8.0.0, though… Will check in Max 7.

Attachments:
  1. Screen-Shot-2018-10-01-at-19.48.29

    Screen-Shot-2018-10-01-at-19.48.29.png

  2. Screen-Shot-2018-10-01-at-19.48.29

    Screen-Shot-2018-10-01-at-19.48.29.png

October 1, 2018 at 18:49 #27934
Profile photo of Ulf A. S. Holbrook
ulf-a-holbrook

spat5.spat~ was unhappy about the number of outputs. Changed the @outputs for 2d to 7 and 3d to 16 and all is fine. My fault!

October 1, 2018 at 18:57 #27937

You must be logged in to reply to this topic.

Log in now